Close
Skip to content

Hello beauty boss!

Welkom op het platform dat (potentiële) klanten en MooiMakers zoals jij bij elkaar brengt en in contact met elkaar houdt. Als salon doe je alles om een goed imago te hebben. Het is dan ook van groot belang dat jouw klanten altijd de gewenste beleving hebben als ze in contact komen met jouw salon. 

Wat bieden we je?

Specialisme zichtbaar

Wordt beter zichtbaar bij je ideale klant, die is jouw salon namelijk loyaal. Ook kan jouw salon zich hierdoor beter onderscheiden van anderen in de buurt. Gebruik je eigen profiel als online etalage om in contact te komen met potentiële klanten.

Producten verkoop

Geef je klanten gericht en eerlijk advies over producten. De kans is hierdoor groter dat je product verkoopt stijgt. Hiernaast steunt de klant liever de lokale salon waar hij/zij al klant is. Je hoeft geen technische kennis te hebben hiervoor. Wij zorgen voor de technische oplossing.

Vindbaar & afspraken

Als klanten weten wat het specialisme is van jouw salon en ook weten welke producten jij gebruikt, is de kans groter dat zij een afspraak willen maken. Via SalonDate wordt jouw salon beter zichtbaar en kunnen klanten direct online een afspraak maken. Wil je ook dat deze afspraken al online betaalt worden? Geen probleem, ook dit is mogelijk via iDeal.

Salon Software

Je gaat gebruik maken van moderne salon software die je voorziet van praktische tools zoals: up-to-date online agenda, online afspraken app waar je klanten afspraken kunnen maken wanneer het jou uitkomt, CRM systeem, productbeheer, veilige klantbetalingen via iDeal, rapportage en overzicht van je omzetgegevens en veel meer.

Marketing & communicatie

Iedereen kan een post schrijven op social media. Het effectief schrijven is echter een vak. Het kan ervoor zorgdragen dat je ideale potentiële klant je gaat volgen en ook daadwerkelijk klant wordt. Indien je dit wil kan een professionele marketeer je ontzorgen en 2 berichten per week op jouw socials posten.

Modern kassasysteem

Door gebruik te maken van een gecertificeerd betrouwbaar afrekensysteem en automatische administratie houd je meer tijd over en krijg je meer inzicht om zakelijke beslissingen te kunnen nemen.